Politica de retur

 

CUM RETURNEZ/SCHIMB UN PRODUS?


1. Nu vi se potriveste un produs cu pietre naturale? Doar anuntati-ne ca doriti sa schimbati/returnati produsul(produsele).
Puteti returna orice produs in 14 zile de la primirea acestuia.

Pentru a returna un produs, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la scontact@sasacare.ro in care sa ne comunicati motivul returului 

 2. Dupa ce ne-ati informat ca doriti sa schimbati produsul sau sa returnati intreaga comanda si cererea de retur a fost aprobata, aveti 3 zile sa trimiteti coletul catre noi.
Impachetati cu grija toate produsele și trimiteti coletul la:

Sasa Marketing Online SRL
Str. Occidentului, nr. 55, bl.3, sc.a, et.3, ap.9, Popesti-Leordeni, Ilfov.
Telefon 0767 724 986

Dupa ce returul a fost aprobat, noi va trimitem un curier sa ridice produsul/produsele (acestea trebuie impachetate).

Imediat ce vom receptiona coletul, vom procesa solicitarile dumneavoastra in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 14 zile.

Produsele trebuie returnate insotite de ambalajele originale și etichete, cu toate accesoriile primite, in maxim 14 zile de la data receptionarii acestora.
*Nu pot fi returnate: derma-rollere-le, care sunt produse sigilate. Acest produs poate fi returnat doar daca nu a fost desigilat.

Nu uitati ca produsele distruse, colorate, utilizate sau incomplete nu pot fi schimbate/returnate.
In cazul constatarii acestui lucru, pachetul va va fi retrimis exact cu acelasi produs pe cheltuiala ta.

5. In cazul unui schimb de produse cu o valoare mai mica decat cea initiala, va vom returna diferenta platita initial si suma total.

6. Va vom trimite o rambursare in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor returnate.

Cu toate acestea, vom face eforturi pentru a va trimite bani mai repede. In cazul returnarii tuturor produselor din comanda dvs., rambursarea va include valoarea produselor + costul celei mai ieftine optiuni de transport in magazinul nostru online. Cu toate acestea, retineti ca in cazul returnarii numai a unei parti din comanda dvs., nu vom returna costurile de transport. In acest caz, restituirea va include valoarea produselor returnate.