Piatra masaj Gua sha din cuart alb

49.00RON
  • Id produs: guashaalb
  • Stoc: 15 buc
Piatra pentru masaj gua sha din cuart alb, sub forma de V.

Distribuie acest produs
Gua Sha este un instrument plat, realizat din piatră semiprețioasă, care este folosit pentru masarea feței. Chiar dacă instrumentul pentru față Gua Sha a devenit recent mainstream, este mult mai vechi decât crezi. Această tehnică modernă de răzuire a feței se bazează pe o practică tradițională de vindecare chineză cunoscută sub numele de Gua Sha. Gua înseamnă a accesa sau a apăsa, iar Sha se referă la roșeață. Potrivit practicienilor timpurii, roșeața obținută prin răzuire încurajează pielea să se vindece singură. În timp ce practica modernă Gua Sha este mai puțin intensă, vă va lăsa în continuare cu o față bine sculptată, împreună cu alte rezultate remarcabile!

Care sunt beneficiile unui Gua Sha?
După utilizarea corectă și regulată a Gua Sha, veți observa aceste beneficii -

1. Drenaj limfatic
Un sistem limfatic lent poate provoca umflături, umflarea pielii, oboseală, acnee și alte probleme ale pielii. Deoarece circulația limfatică este posibilă numai prin mișcare musculară sau masaj, folosirea unui Gua Sha este cea mai bună modalitate de ao crește. Citiți mai multe despre drenajul limfatic aici.

2. Reduce acneea chistica 
O concepție greșită obișnuită este că nu puteți utiliza un Gua Sha pentru acnee. Instrumentul Gua Sha ajută la reducerea erupțiilor, roșeață și dimensiunea acneei prin mișcarea congestiei și îmbunătățirea circulației. Nu uitați să nu folosiți niciodată un Gua Sha pe piele și pustule rupte. 

3. Combate cicatricile împotriva acneei
Gua Sha aduce sânge proaspăt la suprafața pielii, care reînnoiește celulele pielii, reducând astfel vizibilitatea cicatricilor acneice. Pentru rezultate eficiente și rapide, puteți utiliza Gua Sha pe Serul Vitamina C al Martiderm sau Uleiul de măceșe Sukin.

4. Reduce umflăturile
Deoarece Gua Sha îndepărtează limfa și alte fluide de pe față, pielea ta se strânge și devine mai cizelată.

5. Spuneți adio cercurilor întunecate și tenului tern
O circulație sanguină îmbunătățită are ca rezultat cearcăne mai mici și o strălucire tânără.

6. Înmoaie ridurile și liniile fine
Gua Sha relaxează mușchii și țesuturile faciale rigide, netezind astfel semnele de îmbătrânire.

7.Contureaza si sculpteaza pometii
Zgârierea consecventă a Gua Sha pe față în mod corect va duce la o linie maxilară și pomeți definiți. Fața ta va începe să arate conturată natural pe măsură ce trece timpul!

Lungime = 8 cm 
Latime maxima =5 cm
0 review-uri pentru Piatra masaj Gua sha din cuart alb
Adaugă REVIEW
  • NOTA:

Piatra masaj Gua sha din cuart alb

A fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături!


Continuă cumpărăturile Mergi la coș