Piatră de masaj Gua sha din jad verde sudic v-shape

45.00RON
  • Id produs: vshaoeguasha
Piatra Gua sha pentru masaj din jad verde sudic în forma de V.
Tutoriale despre cum se utilizează pietrele găsiți www.instagram.com/sasacare.ro

Distribuie acest produs
Gua Sha este un instrument plat, realizat din piatră semiprețioasă, care este folosit pentru masarea feței. Chiar dacă instrumentul pentru față Gua Sha a devenit recent mainstream, este mult mai vechi decât crezi. Această tehnică modernă de răzuire a feței se bazează pe o practică tradițională de vindecare chineză cunoscută sub numele de Gua Sha. Gua înseamnă a accesa sau a apăsa, iar Sha se referă la roșeață. Potrivit practicienilor timpurii, roșeața obținută prin răzuire încurajează pielea să se vindece singură. În timp ce practica modernă Gua Sha este mai puțin intensă, vă va lăsa în continuare cu o față bine sculptată, împreună cu alte rezultate remarcabile!

Care sunt beneficiile unui Gua Sha?
După utilizarea corectă și regulată a Gua Sha, veți observa aceste beneficii -

1. Drenaj limfatic
Un sistem limfatic lent poate provoca umflături, umflarea pielii, oboseală, acnee și alte probleme ale pielii. Deoarece circulația limfatică este posibilă numai prin mișcare musculară sau masaj, folosirea unui Gua Sha este cea mai bună modalitate de ao crește. Citiți mai multe despre drenajul limfatic aici.

2. Reduce acneea chistica 
O concepție greșită obișnuită este că nu puteți utiliza un Gua Sha pentru acnee. Instrumentul Gua Sha ajută la reducerea erupțiilor, roșeață și dimensiunea acneei prin mișcarea congestiei și îmbunătățirea circulației. Nu uitați să nu folosiți niciodată un Gua Sha pe piele și pustule rupte. 

3. Combate cicatricile împotriva acneei
Gua Sha aduce sânge proaspăt la suprafața pielii, care reînnoiește celulele pielii, reducând astfel vizibilitatea cicatricilor acneice. Pentru rezultate eficiente și rapide, puteți utiliza Gua Sha pe Serul Vitamina C al Martiderm sau Uleiul de măceșe Sukin.

4. Reduce umflăturile
Deoarece Gua Sha îndepărtează limfa și alte fluide de pe față, pielea ta se strânge și devine mai cizelată.

5. Spuneți adio cercurilor întunecate și tenului tern
O circulație sanguină îmbunătățită are ca rezultat cearcăne mai mici și o strălucire tânără.

6. Înmoaie ridurile și liniile fine
Gua Sha relaxează mușchii și țesuturile faciale rigide, netezind astfel semnele de îmbătrânire.

7.Contureaza si sculpteaza pometii
Zgârierea consecventă a Gua Sha pe față în mod corect va duce la o linie maxilară și pomeți definiți. Fața ta va începe să arate conturată natural pe măsură ce trece timpul!
1 review-uri pentru Piatră de masaj Gua sha din jad verde sudic v-shape

“Produsul a sosit in stare buna, foarte bine ambalat. Livrarea prompta a doua zi.In pachet am primit piatra de masaj Gua Sha din jad verde si o lumanare bonus.Pentru masaj incercati schema de pe site si tutorialele de pe youtube. Gua Sha face un drenaj eficient, se simt acumularile de toxine, iar masajul are efect relaxant imediat.Vreau sa am o piele intinsa si tonifiata, asa ca voi integra masajul zilnic in rutina mea de ingrijire faciala. Incercati masajul gatului si a coloanei cervicale, detensioneaza imediat dupa o zi obositoare.Multumesc Sasacare, recomand cu incredere!”

Anca 27 May, 2022
Adaugă REVIEW
  • NOTA:

Piatră de masaj Gua sha din jad verde sudic v-shape

A fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături!


Continuă cumpărăturile Mergi la coș