Ice Roller facial si corporal

49.00RON
  • Id produs: iceroller
Ice rollere-ul este un dispozitiv de mână care are un cap de rulare umplut cu apă și gel, care poate fi înghețat eficient în frigider/congelator. Poate fi folosit în orice loc și în orice moment pentru a elibera instantaneu durerea și disconfortul. Rollerul de gheață poate fi folosit zilnic pentru a revitaliza, împrospăta și întineri pielea. Este un dispozitiv simplu și ușor care vă face viața confortabilă fără a se topi gheața.

Distribuie acest produs
Ghid de utilizare:

1. Ice Rolle-ul poate fi folosit zilnic pentru a revitaliza, împrospăta și întineri pielea. Este un dispozitiv simplu și ușor care vă face viața confortabilă fără a se topi gheața.

2. Folosiți Ice Roller înainte și după procedurile cosmetice. Minimizează disconfortul, iritația și roșeața.

3. Folosește Ice Roller pe față, gât și piept în fiecare dimineață (Ice Cube Facials). Fața ta va arăta revitalizată și tânără. De asemenea, previne formarea ridurilor și îți ridică fața.

4. Folosiți Ice Roller pe ochi când simțiți oboseală. Reîmprospătează. Întoarce-te pe orice parte a corpului pentru ameliorarea instantanee a durerii. Este un articol MUST HAVE acasă pentru răni minore, arsuri și mușcături de insecte, fără a face mizerie cu gheața topită.

5. După bărbierit, utilizarea Ice Roller vă va calma pielea

Lungime=16.5 cm
Latime rola=6.5 cm
0 review-uri pentru Ice Roller facial si corporal
Adaugă REVIEW
  • NOTA:

Ice Roller facial si corporal

A fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături!


Continuă cumpărăturile Mergi la coș