Dermaroller cu ace de 0,5 mm pentru mezoterapie

34.00RON
  • Id produs: dermaroller
  • Stoc: fara stoc
Dermaroller sau rola cu ace pentru mezoterapie, ce ajuta la regenerarea pielii si la crearea de colagen.
Are 540 de ace din titan de 0,5 mm

Distribuie acest produs
Mezorolloerul dau dermarollerul este o rola pentru masajul pielii ce creaza mici punctii care declanseaza repararea pielii, ducand la crearea de colagen nou.
Rola se utilizeaza 
În 2008, revista Plastic and Reconstructive Surgery a publicat un articol despre derma rolling, unde autorii scriu că CIT „s-a dovedit a fi o metodă simplă și rapidă pentru tratarea în siguranță a ridurilor și cicatricilor. Spre deosebire de tratamentele cu laser ablative, epiderma rămâne intactă și nu este deteriorată. Din acest motiv, procedura poate fi repetată în siguranță și este, de asemenea, potrivită pentru regiunile în care nu se pot efectua tratamente cu laser și peelinguri profunde. ”


Beneficii:

 
Liniile fine și ridurile:

Ridurile faciale, daunele provocate de soare și subțierea pielii sunt cauzate în principal de pierderea de colagen și elastină. Microneedlingul poate îmbunătăți semnificativ aceste condiții prin producerea de colagen natural și elastină. Acest lucru are ca rezultat reducerea liniilor fine, a ridurilor și a cicatricilor, împreună cu o textură îmbunătățită a pielii.

Îmbătrânirea prematură a pielii:

Acest lucru este exact similar cu tratarea ridurilor. Micro-acele previn îmbătrânirea prematură a pielii prin declanșarea creșterii colagenului și elastinei. Acest lucru va duce la îngroșarea pielii și va preveni deteriorarea colagenului care poate duce la îmbătrânirea pielii.

Cicatrici:

Tratarea cicatricilor este un subiect foarte popular. Microneedling s-a dovedit că îmbunătățește sau chiar face sa dispara cele mai multe tipuri de cicatrici, cu excepția cicatricilor cheloide. Cicatrică cheloidă este o creștere anormală a țesutului cicatricial care se extinde dincolo de suprafața superioară a pielii.

Vergeturi:

Vergeturile sunt similare cu cicatricile, cu excepția vergeturilor care apar din întinderea rapidă a pielii. Deși sunt mai greu de tratat decât cicatricile obișnuite. Mulți oameni au raportat rezultate excelente cu dermaroller, dar sunt necesare mai multe tratamente.

Cresterea parului:

Deoarece o rolă derma poate stimula rotația celulară, poate îmbunătăți circulația scalpului, ceea ce oferă un mediu mai sănătos pentru o creștere robustă a părului.

Mod de utilizare:

Întotdeauna curățați bine și uscați pielea înainte de dermarola. Asigurați-vă că nu rămân reziduuri pe piele înainte de rulare, deoarece acestea vor fi împinse în piele de ace. 

Înainte de a începe - asigurați-vă că vă spălați rola derma în apă caldă cu săpun, urmați prin înmuiere în 70% alcool izopropilic timp de 10 minute, lăsați să se usuce în mod natural și puneți-o înapoi în cutie. Asigurați-vă că vă igienizați rola înainte și după utilizare pentru a evita infecția.

Tehnica Dermarolling - rulează într-un model de stea - maxim de cinci ori pe orizontală, de 5 ori pe verticală, de 5 ori pe diagonală. Rulați rola derma de aproximativ cinci ori în fiecare direcție. Înainte și înapoi este egal cu două rulouri. Ridicați ușor rola derma sau schimbați unghiul de rulare și reveniți la început. Acest lucru vă asigură că nu veți atinge același canal de prick (și nu vă veți trage pielea). Folosiți o presiune medie - dar o presiune foarte ușoară în jurul ochilor, mai ales cu ace mai lungi de 0,5 mm. Încercați să răspândiți intepăturile în mod egal. Mai întâi ați putea rula întreaga zonă a pielii doar pe orizontală, atunci când ați acoperit toată pielea pe care doriți să o tratați, vă rulați vertical și, în final, în diagonală (peste). Folosiți orice tehnică vă convine, cu condiția să răspândească numărul de înțepături pe cm2 mai mult sau mai puțin uniform.

Rularea Derma nu este deosebit de dureroasă (în funcție de lungimea acului - și pragul de durere!) Și vă va lăsa în mod natural pielea să pară roz / roșu după utilizare, acest lucru se va diminua după o perioadă scurtă de timp.

Rola vine sigilata
Se utilizeaza de catre o singura persoana. 
Cutia contine: dermaroller, carcasa din plastic pentru protectie.

Lungime totala=13.5 cm
Diametru rola=2 cm


0 review-uri pentru Dermaroller cu ace de 0,5 mm pentru mezoterapie
Adaugă REVIEW
  • NOTA:

Dermaroller cu ace de 0,5 mm pentru mezoterapie

A fost adăugat cu succes în coșul tău de cumpărături!


Continuă cumpărăturile Mergi la coș